sâmbătă, 28 aprilie 2012

Snake print all over!!


Dacă ieri am vorbit despre snake print în general şi despre locurile de unde ne putem procura aceste produse, azi vom vorbi despre aplicativitatea lui în trei situaţii diferite:


1.Ţinută de zi(office look)
Toate dintre noi avem dimineţi în care suntem lipsite de inspiraţie şi nu reuşim să punem împreună o ţinută care să capteze toate privirile atunci când păşim în sala de şedinţe sau în sala de curs. Multe dintre noi atunci apelăm la clasica combianţie jeans şi cămaşă, nimic greşit până acum însă problema este că aşa nu ieşim în evidenţă cu nimic. Ieri am vorbit despre snake print şi despre cât de mult teren a câştigat acest trend în ultima perioadă. Două dintre piesele din garderoba mea pe care le combim pentru un look lejer de zi cu zi sunt o geanta roşie snake print şi o pereche de pantofi joşi cu inserţi de piele de şarpe. Sigur accesorizându-vă ţinuta cu o astfel de geantă nu o să treceţi neobservate, în materie de accesori mai puteţi adăuga un ceas masculin care vă va fi şi practic. Acum că tot a venit sezonul cald o pereche de ochelari negri ca cei din imaginea de mai jos v-ar conferi o alură misterioasă.
 
Ochelarii Rocco Barocco găsiţi modele asemănătoare pe net.

Pantofi sunt Cadenzza (2 magazine în Târgu Mureş) au fost în jur de 120 Ron.
2.Ţinută pentru ieşit cu fetele sau la o plimbare romantică cu prietenul
Una dintre cele mai frumoase combinaţii pentru mine sezonul acesta. O rochiţă maxi în tonuri calde de roz, în degrade, acompaniată de o pereche de platforme cu inserţi de snake print în talpă. Îmi mai iau o jacheta scurtă albă din blugi şi o brăţară cuff tot cu model snake şi sunt gata de ieşit. Încă nu am purtat această combinaţie pentru că vremea nu mi-a permis-o însă e pe lista de „purtat cât mai curând”.
Rochia e Atmosphere
Brăţara e vintage

Platformele sunt Deichmann preţ 79 RON
3. Ţinuta de seară
Cum se lasă seara fetelor trebuie să scoate-ţi din garderobă cea mai senzaţională ţinută menită să frângă inimile băieţilor şi să atragă privirile geloase ale fetelor. O LBD(little black dress) care să vă scoate în evidenţă părţile frumoase ale corpului împreună cu o pereche de pantofi cu toc care să vă de-a câţiva centimentri în plus şi o doză sănătoasă de încredere este cheia succesului pentru un look clasic dar de efect. Pentru fetele mai curajoase propun o rochiţă cu snake print dar cu menţinea să nu o accesorizeze prea mult deoarece rochia e piesa de rezistenţă şi dacă mai adăugăm ceva în plus riscăm să stricăm imaginea de ansamblu.

În postul anterior(Go wild: Snakeprint) v-am prezentat câteva modele de pantofi şi sandale din colecţia New Look, am şi eu în garderobă ceva asemănător numai că de la un brand englezesc numit Dune. Pantofi ăştia mi-au fost cel mai bun prieten în ultima perioadă, i-am purtat o grămadă de evenimente importante.
Această geanta vintage a fost un cadoul meu pentru mama de ziua ei. Are un print snake superb verde mentă şi închizătoare aurie.Plănuiesc să o împrumut cât de curând pentru un eveniment viitor, încă nu ştiu cu ce să o combin ca să o pun în cea mai bună lumină.
Cam atât pentru astăzi, vă urez distracţie plăcută pentru acest weekend prelungit de 1 mai.
Pentru întrebări şi sugestii mă găsiţi la adresa: thelacecat@gmail.com sau pe facebook la: http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/pages/TheLaceCat/418709234820686
Produsele din primu colaj le găsiţi aici pe polyvore: http://www.polyvore.com/everyday_look/set?id=47956808


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu