miercuri, 9 mai 2012

Paper plates(Vogue Uk Iunie 2012)

Noul număr Vogue Uk este dedicat jocurilor olimpice care vor avea loc în această vară la Londra. Acest lucru este o mândrie pentru toți englezii și se pare că și pentru cei de la Vogue care au realizat acest număr inspirându-se din trecut și încercând să capteze cât mai bine spiritul acestui eveniment. Pe copertă frumoasa Kate Moss, simbolul și flacăra Londrei, într-un pictorial incendiar care îi evidențiază frumusețea nativă care a ajuns la un apogeu de maturitate


Însă pictorialul care mi-a atras atenția este cel intitulat Paper plates” care încearcă să captureze câteva din sporturile care fac parte din programul olimpiadei. Fotograful acestui pictorial este inegalabilul Tim Gutt, unul dintre fotografii cu care Vogue Uk colaborează destul de mult. Povestea acestui shooting inspirat de jocurile olimpice face trimitere la originea acestui eveniment și anume Grecia antică. Mitologia joacă un rol cheie în acest concept creat de Shona Heath care este cea care a realizat platou în care s-a fotografiat.

Acest pictorial evidentiază ideea că sezonul acesta cel mai bun aliat al albului e griul pal. A patra poza este o reproducere a zeiței Artemis îmbrăcată într-o rochiță Latvin,un item care nu trebuie să lipsească din garderobele voatre vara această. O rochiță vaporoasă în culori pale este cel mai bun prieten în zilele toride de vară.
Conceptul din spatele acestor poze reușește să îmbine trecutul valoros cu accente moderne.  

Să aveţi o seară superbă şi vă aştept cu multe surprize în curând pe blog! Pupici



Pentru întrebări şi opini nu ezitaţi să mă contactaţi la la adresa: thelacecat@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu