joi, 24 mai 2012

Tribal


Trend-ul tribal a revenit din nou la modă odată cu lansare colecțiilor din sezonul primăvară/vară 2012. Stilul tribal îmbină culori îndrăznețe cu forme geometrice abstracte. Împletituri, pene, mărgele toate sunt acceptate și promovate sezonul acesta. Mie personal mi-au luat ochii combinațiile inedite de imprimeuri și culori. Acest trend se integrează relativ ușor la o ținută de zi cu zi, însă trebuie să avem mare grijă să nu exagerăm. Poți avea maxim 2-3 elemente tribal, prea mult strică. Combină un print colarat cu o piesă simplă. În revista Marie Claire din luna Mai, găsiți un pictorial din care puteți să vă inspirații când alcătuiți o ținută în stilul tribal.


























H&M a integrat cu succes acest trend în colecția lor de primăvară/vară 2012. Fuste , busterie, costume de baie toate sunt la un preț accesibil și îți garantează un look pe care lumea cu siguranță îl va remarca și lăuda.
Bustiera(89,90 RON) asociată cu o pereche de pantalonii scurți de blugi cu un aspect uzat ar fi o combinație perfectă pentru o zi toridă de vară.


Fustele împreună cu o bluză lărguță băgată în interior ar fi o ținută lejeră pentru un suc cu fetele la terasă.

Pantalonii i-aș purta cu o cămașă transparentă și o pereche de sandale cu talpă întreagă plus la gât un colier statement. O combinație șic pentru o ieșire în oraș!

Pentru întrebări şi opini nu ezitaţi să mă contactaţi la la adresa: thelacecat@gmail.com
Să aveţi o zi superbă şi vă aştept cu multe surprize în curând pe blog! Pupici
În curând: Accesorii tribal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu