duminică, 8 iulie 2012

Costume de baie: alegerile mele pentru vara aceasta!!


Întotdeauna am considerat alegerea unui costum de baie un chin când eram mică. Dacă găseam ceva care să îmi placă era o minune, dar de cele mai multe ori mama îmi alegea unul pe care trebuia neapărat să-l port. Pentru mine pe lângă faptul că un costum de baie trebuie să arate bine, trebuie să fie și practic. Și când spun practic mă refer la faptul că trebuie să te avantajeze, să te simți comod în el și să poți înota (un lucru crucial pentru mine deoarece sunt o înotătoare înrăită)dar și să nu acopere prea mult deoarece dorești să te bronzezi cât mai frumos când mergi la mare.

Acum am o mulțime de costume de baie în garderobă, pe care ador să le combim. Mai jos sunt o selecție de costume de baie care le-am ales pentru sezonul acesta , și câteva pe care le am de anul trecut.

Prima alegere sutienul neon oranj de la Triumph și chiloții negri basic de la H&M. Recomand H&M dacă doriți să fă cumpărați costime de baie, prețurile sunt incredibil de mici iar modele variază.

A doua alegere sutienul floral cu inserți de model de blugi și aceeași chiloții negri. A avea un costum negru e o investiție profitabilă zic eu deoarece în acest fel poți combina vechi părți din costumele de baie cu unele noi, sau mai nou cum se vând separat poți să îți iei numai o piesă. Deci must have: UN COSTUM DE BAIE NEGRU.

A treia alegere este acest costum de la RAUS ( unul dintre cele mai bune magazine de haine din Targu Mures, fetele care nu sunt de acolo pot sa caute pe facebook magazinul). Îmi place foarte mult forma sutienului, e puțin mai ciudată însă dacă nu vă place se poate răsuci.  Printul e foarte in sezonul acesta, aduce puțin a tribal.


A patra alegere și ultima pentru sezonul acesta este un costum de baie întreg, vintage de care sunt tare mândră. Puține fete tinere preferă acest tip de costum de baie, deoarece îl cosideră bătrânicios și sunt deranjate de faptul că acoperă prea mult și nu se pot bronza uniform, însă eu consider că este foarte șic. Culorile puternice se asortează de minune cu o piele bronzată, acestă piesă o păstrez pentru ultimele zile de mare, atunci când voi fi cu adevărat bronzată.


Câteva costume din sezoanele trecute, pe care încă le mai port așa în treacă. Încerc să le combin cu alte piese și să le dau din nou un aer fresh.
Ne pregătim încet încet de mare, după atâta stres cu examene și bacalaureat. Apropo, felicitări celor care au luat bacul.


Pentru întrebări şi opini nu ezitaţi să mă contactaţi la  adresa: thelacecat@gmail.com

Să aveţi o zi superbă şi vă aştept cu multe surprize în curând pe blog! Pupici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu