sâmbătă, 14 iulie 2012

Vara aceasta se poarta camasile!!!


Cămășile numai sunt demult purtate doar în ținute office. Astăzi cămașa își face loc în multe combinații senzaționale. Fie vorba de club sau mersul la plaja, o cămașă e mereu bine primită într-o combinație cu o pereche chic de pantaloni scurți. Eu personal nu eram o fană înrăită a cămășilor deoarece am amintiri neplăcute din perioada școlii generale când eram obligată să port în fiecare zi cămașă albă, care cămașă mi se părea incomodo și seacă. Acum însă le ador iar în curând o să postez o serie de fotografii care o să cuprindă alegerile mele în materie de cămăși.

Bărbații sunt foarte mândri de acest item din garderoba lor, preferând să-l poate tot timpul, chiar și atunci când nu sunt la birou.








M-am îndrăgostit pur și simplu de cămașa asta, am zis că neapărat trebuie să îmi cumpăr una sau să îmi fac la comandă. Chiarra arată demențial în ea.

Număr zilele până la plecarea mea la mare... deci săptămâna aceasta o să fie plină de combinații de ținute pentru plajă, club, ieșit pe faleză și la restaurant. Și sfaturi cum să îți înghesuiești totul în bagajeJ).
Pentru întrebări şi opini nu ezitaţi să mă contactaţi la  adresa: thelacecat@gmail.com
Să aveţi o zi superbă şi vă aştept cu multe surprize în curând pe blog! Pupici

Un comentariu:

  1. great pictures dear! i noticed some of the fashion bloggers, they are awesome! love that leopard spiked shoes =) xx

    Letters To Juliet

    RăspundețiȘtergere