marți, 14 august 2012

Vara: cel mai plin sezon


M-am întors de la mare de câteva zile, și încă nu mi-am găsit timp să pun cap la cap toate ideile care le-am pentru blogul acesta. Însă cât de curând o să îmi fac un plan de bătaie. Ca să vedeți cu ce am fost ocupată în ultimul timp, o să vă fac o scurtă prezentare a ultimelor săptămâni în care n-am postat nimic.

Am fost la mare, la Costinești...Sincer nu sunt fana vacanțelor în România, anul acesta m-am decis să rămân aici pentru că e ultima vară care o mai petrec în tară. Am rămas plăcut impresionată, m-am distrat grozav în cluburi, am primit multe complimente în legătură cu ținutele mele(îmi pare rău că mi-am lăsat camera foto acasa, am lasat-o din motive de siguranță) și am făcut câteva poze ca să vedeți și voi cum se mai distrează lumea la Costinești.

Am prins și căteva răsărituri, tot cu sticlele lângă noi și sandalele cu toc aruncate în nisip.Nici nu m-am întors bine că a venit și ziua mea...


Unul dintre torturile care le-am primit, o zi întreagă în care am mâncat numai dulciuri.


Mami mi-a pregătit desertul meu preferat: muffins.


Petrecerea de ziua mea se lasă așteptată ..până atunci ciocnesc un pahar de sampanie pentru cei câțiva anișori care îi împlinesc...nu sunt mulți dar sunt mândră de fiecare dintre el.


Petrecerile s-au ținut lanț și iarăși mă asteaptă un weekend plin. Colac peste pupăză încep înscrierile la facultate în 1 septembrie și trebuie să îmi pregătesc dosarul plus a început sezonul reducerilor...deja am făcut câteva achiziții uimitoare.Azi mi-am găsit puțin timp să și gătesc... în ultima perioadă numai în oraș am mâncat....
Next post: Sezonul reducerilor!! Fetelor fiți pe fază!


Pentru întrebări şi opini nu ezitaţi să mă contactaţi la  adresa: thelacecat@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu